Autojen osto ja myynti Lahdessa

Ota yhteyttä
Automyyntikuvake

AutoJohansson on luotettava autoliike Lahdessa. Autojen oston ja myynnin lisäksi ostamme ja myymme myös moottoripyöriä sekä moottorikelkkoja. Palvelemme asiakkaita koko Päijät-Hämeen alueella. Valikoimastamme löydät kattavan valikoiman vaihtoautoja ja myös lukuisia erikoisautoja.

 

Moottoriajoneuvojen myynti on kanssamme joustavaa, sillä voimme myös lunastaa vanhan velan, tehdä avoimen kaupan, käydä käteiskauppaa tai perustaa autollesi myyntitilin. Rahoitusyhtiöinämme toimivat Santander ja Svea.

Mikäli olet harkinnut autosi myyntiä tai vaihtoa, ota yhteyttä tai tutustu valikoimaamme Nettiautossa.

Joustava rahoitus auton ostoon

Monelle auton hankinta on yksi elämän isoimmista ja kalliimmista päätöksistä. Harvalla on mahdollisuus maksaa koko autoa kerralla pelkillä omilla säästöillä, eikä se oikeastaan ole kannattavaakaan. Saat rahasi tehokkaampaan käyttöön muualla, kun maksat vain pienen erän kuukausittain. Pisin mahdollinen maksuaika on 90 kuukautta.

 

Rahoituksen maksuerään voi vaikuttaa pidentämällä sopimuskautta, maksamalla isomman käsirahan tai jättämällä suuremman viimeisen jäännöserän. Alle 20 000 euron arvoisissa autoissa käsiraha on 0 %. Kun tiedät tarkan kuukausierän vuosiksi eteenpäin, voit suunnitella taloutesi sujuvasti.

 

Saat rahoituspäätöksen Santanderilta tai Svealta nopeasti kauttamme. Järjestelmä tarkistaa tarvittavat tiedot ja auton kauppa voidaan toteuttaa saman tien.

Vaivattomat kaupat

Autokuume saattaa iskeä yllättäen ja silloin pitää toimia. Löydät meidän kattavasta valikoimastamme juuri tarpeeseesi sopivan hyväkuntoisen auton oikeaan hintaan. Monipuolisten oheispalveluidemme ansioista löydämme parhaimman tavan toteuttaa kaupat!

 

Me välitämme asiakkaistamme

Olemme kasvattaneet liiketoimintaamme vuosien kuluessa aina sillä ajatuksella, että asiakkaan tyytyväisyys on etusijalla. Me olemme tyytyväisiä vain silloin, kun sinäkin olet kauppoihin täysin tyytyväinen.

 

Tällä tavalla olemme onnistuneesti luoneet tyytyväisen asiakaskunnan. Ota yhteyttä ja liity sinäkin AutoJohanssonin tyytyväisten asiakkaiden joukkoon!